Overslaan en naar de inhoud gaan

RSS

RSS

Om het FANC nieuws op de voet te volgen kunt u zich abonneren op onze RRS-feeds. Ontdek hieronder hoe u eenvoudig en gratis het nieuws ontvangt op het moment dat het op onze website verschijnt.

Nieuws
 Het laatste nieuws

Wat is RSS ?
RSS staat voor Really Simple Syndication en is een manier om op de hoogte te blijven van de hoofdlijnen zonder zelf naar updates op zoek te gaan. RRS laat toe om alle gewenste 'feeds' te laten toekomen op een centrale plaats. Dit kan via een internet browser of via een speciale RSS-lezer.
Op regelmatige tijdstippen controleert de browser of RSS-lezer de feeds waar u zich heeft op geabonneerd en brengt u op de hoogte van updates sinds u de laatste keer checkte. U ziet in een oogopslag wat nieuw is en houdt contact met uw favoriete websites.

Waar vind ik een RSS-lezer?
Op het internet vindt u een uitgebreid aanbod aan RSS-lezers (newsreader). Veel grote online bedrijven zoals Google en Yahoo hebben hun eigen RRS dienst. Als u al een account heeft kunt u de lezer meteen gebruiken. Indien niet is het heel eenvoudig om aan te melden. 
Voor bepaalde RSS-lezers moet u software downloaden en installeren. Enkele voorbeelden van gratis RSS-lezers : FeedReaderSharpReader en Newsfire voor Macintosh. Anderen zijn web-based zodat u ze van overal kan raadplegen, zoals Bloglines and Netvibes.

Hoe kan ik RSS-feeds van www.fanc.fgov.be ontvangen ? Nadat u een RSS-lezer heeft gekozen en geïnstalleerd, kunt u onderstaande hyperlinks kopiëren en toevoegen aan uw RSS-lezer of browser als nieuwe RSS-feed.

Laatste nieuws: http://fanc.fgov.be/nl/feeds/fanc-news

 

 

 

Laatst aangepast op: 
19/02/2018